28.8.10

China - Shanghai - CEIBS - Art Appreciation Week 2010

   ongelooflijk dat het als concept in de blog stond ! 

MER contacteren?

 

BAM news

China - Shanghai - CEIBS - Art Appreciation Week 2010

Van 19 tot en met 25 juni 2010
Het Consulaat-generaal steunt de CEIBS Art Appreciation Week 2010, die plaatsvindt van 19 tot en met 25 juni op de CEIBS-campus. In dit kader worden vanuit Belgische zijde volgende activiteiten georganiseerd:
De 'Boundless'-tentoonstelling vindt plaats van 10 tot en met 23 juni in DonGallery. De tentoonstelling belicht en illustreert de grenzeloze identiteit van talrijke Europese en Chinese kunstenaars die 'wereldwijd' denken en creëren. De Belgische kunstenaars Leroy+Leroy en Lore Vanelslande nemen deel aan deze tentoonstelling. De curator van de 'Boundless'-tentoonstelling is Anthony Van Renterghem (Pamflet).
Een kunstboekententoonstelling MER. Paper Kunsthalle (Gent) is te bezichtigen tijdens de CEIBS Art Appreciation Week 2010 op de CEIBS-campus van 19 tot en met 25 juni 2010.
Beide evenementen worden mede tot stand gebracht door Pamflet.
Meer info:
Consulaat-generaal van België te Shanghai: www.diplomatie.be/shanghai
CEIBS Art Appreciation Week 2010: www.ceibs.edu/today/events/51901.shtml
Pamflet: www.pamflet.cn
DonGallery: www.dongallery.cn
MER. Paper Kunsthalle: www.merpaperkunsthalle.org

2 comments:

  1. MER of pamflet contacteren lijkt me een optie...zeker als ons eerste boek tot stand zal komen. Misschien moeten we in tussentijd ons project daar bekend maken (een nieuwe up-to-date Eng. tekst zal nodig zijn)...

    ReplyDelete
  2. ik heb vorige week bij de boekpresentatie van Philippe Van Snick iemand van MER gesproken, en al eens gepolst of ze interesse hebben voor kleine kunstenaarsedities of publicaties... ze zijn daar zeker voor te vinden. Ik heb hen over het project gesproken...

    ReplyDelete